Február 6-7 között Gyergyószentmiklóson kerül elsõ alkalommal megrendezésre a „FairPlay 2010 percen át” elnevezésû teremfoci torna. Az esemény színvonalának nagyságát a meghívásos alapon érkező csapatok sokasága is mutatja, miután nem kevesebb mint 19. erdélyi együttesrõl beszélhetünk, a házigazda Gyergyószentmiklóson kívül amely a Free afFair Sprort Egyesület.

 

A résztvevõ vendégcsapatok: Bánkfalva, Bethlen, Brassó, Csíkcsicsó, Csíkmadaras, Csíkszereda, Farkaslaka, Homoródalmás, Keresztúr, Kolozsvár, Szalonta, Szatmár, Szentegyháza, Sepsiszentgyörgy, Csíkszentmárton, Csíkszentsimon, Székelyudvarhely, Marosvásárhely, Bákó.

 

fairplayA rendezvény szervezése regionális szintű, ami azt jelenti, hogy Erdély minden szegletéből meghívásos alapon fogadják a csapatokat, akik képviselik az adott települést ahonnan érkeznek

A sportesemény nem hagyományos viszont igen érdekes elemekből tevődik össze. Olyan amatőr teremfoci csapatok lesznek jelen a megmérettetésen, akik a sportszerűség jegyében játszanak és a kulturált szórakozást helyezik előtérbe.

 

A rendezvény célja, hogy olyan közeg teremtõdjön meg, ahol a csapatok különlegesen jó játékminőséggel találkoznak, kapcsolatokat építenek és közös célokkal értéket teremtenek. A Free afFair S.E. hangsúlyt fektet arra, hogy másképp is lehet egy mérkõzésen részt venni, egy tornát pedig a sportszerűség jegyében is le lehet játszani.

Fülöp Csaba, a rendezvény fõszervezõje állitja: "Itt nem a helyezés a fontos, hanem a sportszerű magatartás a játéktéren, és a játéktéren kívül egyaránt."


A „FairPlay 2010 percen át” rendezvény zökkenõmentes lezajlását biztosítja a partnerkapcsolattokkal együtt működő szervezés amelyek specifikus és színvonalas termékekkel, szolgáltatássokkal, és egyéb erőforrásokkal rendelkeznek.

 

A „FairPlay 2010 percen át” programja - 2010. február 6-7.

Február 6., szombat

11:00 - 11:15 Csapatok érkezése

12:00 Csapatok felvonulása, megnyító, játékosigazolvány átvétele

Szombat 12:30 – Vasárnap 21:00 Mérkőzések

Február 7., vasárnap

Hajnalban 03:00 – 05:00 között a csapatok folyamatosan mennek étkezni. Helyszín: Salamon Ernő Gimnázium étterme.

21:00 Díjátadó gála

22:00 Afterparty - Helyszín: Rozmaring Vendéglő

A program változásának jogát a szervezõk fenntartják!

 

További részletek a csatolmányban.


Tisztelettel!
Fülöp Csaba
Elnök
Free afFair Sport Egyesület

Támogató

bgalogouj

Partnereink

UIET logocstitharitmiertlogo80 veritas