November 27.én 19 órától második alkalommal került megrendezésre a Városi Gólyabál a Gyergyói medence számára.

varosigolyabal1A telt háznak örvendő rendezvényt nagy siker koronázta. Már hagyományt teremtve az est egy „helyzetmagyarázó” videóval indult, ahol francia turisták érkeztek városunkba, és Jocó segítségével juttak el a Városi Gólyabálba. A videót különböző próbák követték, mint például a Monalisa festés és az Eiffel torony építés, melyek igencsak nagy népszerüségnek örvendtek. Az est házigazdái a Köszi Kvartett sok színes dallal és pojénnal szórakoztatta a közönség soraiban űlőket.

 

A legfelemelőbb pillanat a gólyák záró tánca volt, amikor hófehér, menyasszonyi ruhában keringőt adtak elő. (Bővebb információ és fotók a www.varosigolyabal.go.ro weboldalon)

A zsűri, aki a gólyák próbáit folyamatosan hangosan is értékelte, igazságosan, egyöntetűen döntött arról, hogy ki kapja meg a koronát a 2009-2010-es tanévre. Így a harmadik helyen végzett a Batthyány Ignác Szakkollégiumból Jánossy Dorottya és Vizoli Nándor, a második helyezést a Salamon Ernő Gimnáziumból Siklódi Bernadette és Réti Hunor kapta, és végül de nem utolsó sorban első helyen a Sfântu Nicolae Elméleti Liceum végzett Szász Andrea és Olaru Bogdan személyében. Gratulálunk nekik!

Ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni mindazoknak, akik hozzájárultak a rendezvény sikerességéhez, eredményességéhez.

Köszönjük szépen a támogatóknak, hogy mellénk álltak, a szervezőknek és szülőknek a kitartást és a türelmet, a zsűrinek az igazságos értékelést, a gólyáknak és a műsorvezetőknek, hogy emelték az est színvonalát, és nem utolsó sorban Istennek, aki a sok nehéz helyzetben velünk volt, és aki nélkül nem jöhetett volna létre a rendezvény!

 

Napsütéses délutánt,

Kolumbán Boglarka

Támogató

bgalogouj

Partnereink

UIET logocstitharitmiertlogo80 veritas