Palyazatiro kepzest szervez es tart a GYTIT es tagszervezetei utanpotlasanak Kotai Levente alalnok e hetvegen, penteken es szombaton az alabbiak szerint.

Jelentkezni 2009. nov. 12., csutortok 18 oraig lehet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. cimen. Ez egy kezdoknek szolo kepzes, a frissen bekapcsolodoknak, tehat az utanpotlas kepzese most a cel, kesobb tervezunk folytatast is haladobb szintut.

 

Jo lenne, hogy minden telepulesrol jelentkezzen vagy kuldjetek legalabb egy embert, de tobbet is lehet. A helyek szama korlatozott a szombati gyakorlatok miatt, ezert kerlek minel hamarabb jelentkezzetek.

 

Helyszín: Gyergyószentmiklós, Szabadság tér, 27. I. Emelet Időpont: 2009 nov. 13-14 Szervező: Gyergyó Területi Ifjúsági Tanács Kivitelező: Atoll Consulting-serv K.F.T.   PROGRAM: Péntek 16.00 - 18.00: Erőforrás felmérés: HR, infrastruktúra, kapcsolati tőke, pénzforrás

Ízelítő: A támogatás indokoltsága a szervezet, rendezvény indokoltságában, és kivitelezhetőségében rejleik. Ezek megértése maga a tervezés, ezek bemutatása maga a pályázat.
18.00 - 20.00: Amire minden pályázatban rákérdeznek
Ízelítő: A pálázatot mindíg utolsó percen ínrja az ember, akármit hall vagy mesél egy képzésen. Arra kell törekedni, hogy abban az utolsó percen minnél kevesebb dolgunk legyen. A pályázatok ma már formanyomtatványok, és nagyon hasonló a struktúrájuk. Sok részletükre bizton számíthatsz.
Szombat: 14.00 - 15.00: A pályázat és a pénz útja
Ízelítő: A pályázati folyamat lebonyolítása egy türelemjáték. Ha nem értjük pontosan, hogy mit és miért kérnek töllünk, hamar elfogyhat a türelmünk, és eldönthetjük, hogy ez volt életünk utolsó pályázata. A megértő pályázó szüli a megértő pályázatkezelőt, az meg a pénzünket.
15.00 - 18.00: Könnyen elérhető pályázatok sajátosságai
Ízelítő: Communitas Alapítvány, Szülőföld Alap, Hargita Megye Tanácsa, MOL Románia, ezek azok a páláztatók ahova a leginkább fordulunk. Ezek unásig emlegetett források, mindenki csak ezekből él. Még azok is így tesznek, akik azt mondják, legyünk bátrak, pályázzunk az EU-hoz. Ezeket a forrásokat nekünk találták ki, a mi szervezeteink kapacitásához szabták. A nagy pályázatokhoz, nagy szervezet kell. Ha Te egy kis szerveztben vagy aktív, ha a kis pénzre is szüksége van annak a szervezetnek, ha most ismerkedsz a pályázatírással, akkor van mondanivalónk a számodra.

Támogató

bgalogouj

Partnereink

UIET logocstitharitmiertlogo80 veritas