Kiértékelték a GYTIT fiataljai a 2016-os évi tevékenységüket és megállapították, hogy egy nagyon eredményes évet sikerült zárjanak. Sok volt a munka is, de az elért eredmények mindezt kompenzálták is.

Az év végi számvetés alkalmával kiderült, hogy mint a rendezvények számának tekintetében, mit a pályázatokban a 2016-os év nagyon sikeresnek bizonyult. Év elején több célt is kitűztek maguknak a fiatalok, amelyeket nagyrészt sikerült teljesíteni is. Az évzáró alkalmával jelentették be, hogy megújult a szervezet weblapja is, ahol már külön részt szentelnek a tudományoknak a „Tanulmányok tárháza” cím alatt, ami Magyarország Kormánya a Bethlen Gábor Alapból támogatott. Ugyanakkor a jövő évre is komoly terveket tűztek ki célul maguknak, ami nem kisebb, mint az, hogy egy saját irodát is létrehozzanak, ahol egy közösségi házat tudnak működtetni és ahol össze tudnak gyűlni.

Számszerűsítve 2016 megvalósításait a fiatalok elkönyvelhettek több mint 20 saját rendezvényt, közel ugyanennyi partnerségben megszervezett rendezvényt, 9 sikeresen lebonyolított pályázatot, számtalan jó hangulatú együtt töltött napot, rengeteg tanulást és sok közös munkát. A jövőre nézve pedig szintén vannak elképzeléseik, amikért dolgozni fognak. Az iroda kialakítása mellett a jövő évre a rendezvényeken kívül még terveznek egy a középiskolásokról szóló kutatást, aminek a célja a fiatalok itthon boldogulásának a segítése.

Ugyanakkor örömteli hír, hogy 2017-ben a GYTIT 10 éves és ennek tudatában tervezik az új esztendőt. Érzik a 10 év felelősségét, sok sikeres rendezvényt szerveztek ezen idő alatt és ennek a méltó megemlékezését is tervezik 2017 során, egy születésnapi rendezvény alkalmával.

A kétnapos rendezvényt, ahol a fiatalok évet értékelhettek és jövőt tervezhettek a Communitas Alapítvány támogatta.

Támogató

bgalogouj

Partnereink

UIET logocstitharitmiertlogo80 veritas