A Gyergyó Területi Ifjúsági Tanács Csapatépítő évzárója 2014 december 26-28 között volt megszervezve Gyergyószentmiklóson a Rubin Hotelben.
A csapatépítő programon a GYTIT tagszervezeteinek képviselői vettek részt, akik az év során a szervezetben tevékenykedtek.
A Csapatépítés 26-án péntek délután kezdődött.  Amíg a szervezetek képviselői összegyűltek addig sem unatkoztak a korábban érkezők, mert közben csapatépítő játékokat játszhattak. A játékokat saját trénerünk vezette le, akinek nagy tapasztalata van ilyen téren. Miután mindenki megérkezett kiértékeltük a 2014-es esztendőt. Erős Levente elnök összefoglalta a rendezvényeinket és kiértékeltük az évet. Arra a következtetésre jutottunk, hogy a 2014-es év is egy sikeres volt.  Másnap reggel folytattunk a kiértékelést, elemzést. Ezt követően díjkiosztásra került sor, ahol mindenki kapott egy emléklapot, aki az év során a szervezetben tevékenykedett. A díjátadó díszvendége Bende Sándor megyei tanácsos volt, aki nagy örömmel vett részt a rendezvényen és köszöntötte a fiatalokat. Megköszönte egész évi fáradhatatlan tevékenységüket és sikeres új esztendőt kívánt a  fiataloknak.


Ez után következett az évzáró-buli, ahol mindenki szabadon szórakozhatott. Másnap, a rendezvény záró napján szabadon engedtük a fantáziánkat és a 2015-ös évre terveztünk, ötletteltünk.  A végleges 2015-ös programtervet végül nem tudtuk összerakni, de nagyon nagy részét lefektettük, a többit pedig majd január folyamán véglegesítjük.


A Csapatépítést a Communitas Alapítvány támogatta.

Támogató

bgalogouj

Partnereink

UIET logocstitharitmiertlogo80 veritas