Az elmúlt hétvégén, 2014.november 5.6.-a között, Marosfő ifjúsági szervezete csapatösszerázót szervezett a település fiataljai számára.
A program célja  volt bevonni a húsz év alatti korosztályt az egyesületünk tevékenységeibe, valamint  hatékony csapattá kovácsolni a szervezet régi és új tagjait. Szervezetünk folyamatosan arra törekszik, hogy a vidéken élő fiatalok igényeinek megfeleljen. Ebből a törekvésből szerettek volna részt vállalni a fiatalabbak is. Azért volt szükség az  összerázóra, hogy ezeket a buzgó fiatalokat is be avathassuk tevékenységeinkbe.


A három napos csapatösszerázón 17 fiatal vett részt az elejétől a végéig, mások pedig látogatót tettek és megosztották tapasztalataikat.
A rendezvény első napján a csapat összekovácsolásán volt a hangsúly, különböző  közösségépítő játékok segítségével.  A második nap a következő évi stratégia kidolgozásáról  szólt. A fiatalok ügyesen bekapcsolódtak, nagyszerű ötletekkel és meglátásokkal jöttek, amik a  jövőben emelhetik majd tevékenységeink színvonalát.  A délutáni-esti órákban, a Mikulás ünnepségre való tekintettel, a fiatalok is megajándékozták egymást és ünnepeltek. A harmadik nap kiértékelésre és búcsúzkodásra került sor.
 A csapatösszerázó révén egyesületünk a jövőben még színesebb, változatosabb programokat tud majd szervezni, amik ugyanúgy a fiatalokat helyezik előtérbe, tekintettel léve az idősebbekre is.


A Maros-Mures Ifjúsági Szervezet köszönetét fejezi ki a főtámogatónak, a Communitas Alapítványnak, a támogatásért.

Támogató

bgalogouj

Partnereink

UIET logocstitharitmiertlogo80 veritas