A Galócási Magyar Ifjúsági Szervezet közösen az Old Boys foci csapattal, június 1-én immáron második alkalommal szervezi meg, a már lassan hagyománnyá váló amatőr foci bajnokságot.

Nem véletlenül szerveződött meg ez az esemény június 1-én, hisz az Ifjúsági szervezetünk a gyerekekről sem feledkezett meg. A reggeli órákban a gyerekeknek is lett szervezve egy torna, amelyre 5 csapat jelentkezett, összesen 30 gyerekkel. A gyerekek által lejátszott „megnyitó” torna útán kezdődött a nagyobbak részére is a bajnokság. Büszkén elmondhatjuk, hogy a tavalyi évhez viszonyítva, növekedett a rendezvényünk. A tavaly 8 csapat jelentkezett eseményünkre összesen 70-80 résztvevővel, és több, mint 100 személy részt vett a szurkolásban, az idén sikerült 10 csapatot beszervezni, közel 100 résztvevővel, és több, mint 200-as nézőközönségnek örvendhettünk.

Nemcsak galócási csapatok képviseltették magukat rendezvényünkön, hanem a környéki településekről is érkeztek fiatalok, úgy Maroshévízről, mint Salamás-Hodos-ról is.

A estébe nyúló egésznapos sport eseményt a díjazással zártuk!

A Galócási Magyar Ifjúsági Szervezet egy egyértelmű üzenettel állt elő, éspedig, támogatjuk teljes mértékben a szabadban rendezett sport tevékenységeket és az egészséges életmódot.

Rendezvényünk főtámogatója a Romániai Magyar Demokrata Szövetség által létrehozott Communitas Alapítvány, akinek ezúton is teljes szívből köszönjük eseményünknek nyújtott támogatásáért.

               

 

 

Támogató

bgalogouj

Partnereink

UIET logocstitharitmiertlogo80 veritas