Köszönjük szépen a Borszéki Ifjúsági Fórum - BIF meghívását és szívélyes vendéglátását a tegnapi hóvárépítő verseny alkalmából. Külön köszönet Móga Nándornak a BIF elnökének a fáradozásaiért és Moldován Tamásnak, hogy ők is bekapcsolódtak Tölgyesről.

A GYTIT részéről Barti Zoltán Északi Régiós alelnök, Gadioi Adrien Dennis - sportfelelős, Erős Ildikó és Magyari Levente - GYTIT elnök tettünk látogatást Borszéken.

Nagyon jól éreztük magunkat, elmélyítettük a barátságokat, megerősítettük az együttműködési szándékot és elbeszélgettünk a közös munka, közös pályázás lehetőségeiről. A BIF dolgai mellett elbeszélgettünk közös sportesemények szervezéséről, hiszen ügyes focicsapattal is büszkélkedhetnek a borszéki fiatalok. Ezen kívül lefektettük az együttműködés részletesebb alapjait a Borszéki Zimmethausen Technológiai Liceum Diáktanácsával .

A GYTIT tervei között szerepel egy képzés szervezése Rajmund Lukács MAKOSZ elnök vezetésével a Gyergyói - medence diáktanácsainak, amire most külön fel is hívjuk a diáktanácsok figyelmét. A konkrét időpont még egyeztetés alatt van.

Mikk József borszéki polgármesterrel is módunk volt találkozni, aki biztosított mindenkit, hogy az ifjúságot Borszéken továbbra is támogatni fogja. Sok sikert kívánunk neki is és a borszéki fiatalságnak is.

A kellemes estét egy fergeteges buli zárta, gratulálunk mégegyszer és mindent köszönünk.

 

Magyari Levente - GYTIT elnök
Gyergyószentmiklós, 2013. 02.17.

Támogató

bgalogouj

Partnereink

UIET logocstitharitmiertlogo80 veritas