A Gyergyó Területi Ifjúsági Tanács és a Hargita Megye Ifjúsági és Sport Igazgatósága közös szervezésében 2012. november 23-25. között került sor a “Hogyan legyünk sikeresek" elnevezésű életvezetési tréningre. A tréning lehetőséget adott a fiatalok számára, hogy önmagukkal és életükkel foglalkozzanak, azt vizsgálva, célokat és terveket állítsanak maguk elé, valamint tanácsokat kaptak, hogy hogyan érhetik el legkönnyebben a céljaikat, azaz hogyan lehetnek sikeresek.
A képzés alatt felszabadult, derűs hangulatú beszélgetések, játékok, valamint elmélyült egyéni és csoportos foglalkozások voltak. A fiatalok olyan kérdéseket beszéltek meg, mint: Mi a siker? Kit is nevezünk sikeresnek? Mitől sikeres valaki? Tanulható-e a siker? Mit tehetünk a siker érdekében?
Esténként a fiatalok további beszélgetések és játékok alatt rázódtak még jobban össze, valamint szombat este egy fergeteges buliban pihenték ki az egész napos fáradalmakat.
Az utolsó napon, vasárnap a Gyergyó Területi Ifjúsági Tanács a 2013-as évi terveit beszélte át, bevonva ezáltal az újonnan csatlakozotott tagokat is.  .
A visszajelzések alapján egy igencsak tartalmas és tanulságos hétvégét hagytak maguk mögött a sikerre vágyó fiatalok, akik hangsúlyozták az ilyen jellegű tréningek hasznosságát és jelezték, hogy a közeljövőben szeretnének több hasonló képzésen részt venni.

Támogató

bgalogouj

Partnereink

UIET logocstitharitmiertlogo80 veritas