2011. augusztus 26 - 28 között tartotta csapatösszerázó és Kommunikációs képzéssel egybekötött hétvégéjét Gyergyó Terület Ifjúsági Tanácsa a marosfői Hagymás villában. A rendezvény támogatója a Communitas Alapítvány és a Win For Trade autóiskola voltak.

A kiválló időjárással és jó hangulattal megálIMG 7037 adott hétvégén közel 30 fiatal vett részt.

A pénteki nappal kezdődő programok között kiemelt szerepet kapott a csapatmunka, ami a villa körüli kerti munkák elvégzését is magában foglalta. A tagszervezetek küldötei hamar ügyes csapatokat alkottak és a feladatokat megosztva serényen kivették részüket a terület ágaktól, bogáncstól, burjántól és egyébb kerti hulladéktól való megtisztításában. A korai sötétedés tábortűz körül találta a fiatalokat, ugyanis az összegyűjtött kerti szerves hulladékot elégették, majd az este beköszöntével tábortűz mellett szalonnát sütöttek és történeteket, tapasztalatokat osztottak meg egymással.

Vacsora után csoportjátékok következtek, ahol különböző elmés foglalkozások keretében mélyitették el az ismeretséget a régi gytit-sek és a fiatalabb „újoncok". Majd buli következett.

Szombaton volt maga a kommunikációs képzés, amelyet Szőcs Edit kolozsváron élő dinamikus képző tartott reggel 9-től este 20 óráig. A képzés során a résztvevők betekintést nyerhettek a kommunikáció elméletébe, megismerhették a kommunikáció különböző formáit, elemezhettek testbeszédet képek alapján és kipróbálhattak számos kommunikációs gyakorlatot és játékot, valamint megismerkedhettek sikeres kommunikációs módszerekkel. A szombat estét karaoke és egy jó kis buli zárta a szokásos módon a kandalló előtti hangulatos téren.

Vasárnap rendezvényszervezésről esett szó, sikeres példák kerültek bemutatásra, majd a kiértékelés és fejlesztő játékok után a viszontlátás mihamarabbi reményével mindenki hazatért.

Jakab Beatrix
sajtóreferens


{gallery}/hirek/kommunikacio1108{/gallery}

Támogató

bgalogouj

Partnereink

UIET logocstitharitmiertlogo80 veritas