2o1o. június 9-én Pál Árpád parlamenti képviselő meghivására az Rmdsz szervezésében a Romániai Magyar Demokrata Szövetség Gyergyószentmiklósi Szervezetének választmánya, a Nők a Nőkért Szövetség gyergyói szervezetének képviselői és a Gyergyó Területi Ifjúsági Tanács elnöksége, kiegészülve a gyergyószentmiklósi középiskolák diáktanácsainak vezetőségével meglátogatta Bukaretsben a Romániai Parlamentet.

A Parlamenti látogatás célja megismertetni a résztvevőkkel a képviselő munkáját, meglátogatni a törvényhozás helyszinét a "Nép Házát" és betekintést nyújtani az ország irányitási folyamataiba.

Az ifjúsági vezetők felkeresték az Ifjúsági és Sportminisztériumot, azon belül is az Ifjúsági Igazgatóságot és meglátogatták annak vezetőjét Széll Lőriczet, aki a Miért alelnöke. Itt megismerhették az Igazgatóság által működtetett programokat és a felkinált lehetőségeket, illetve bemutatták saját terveiket, amihez az Igazgatóság segitségét kérték, majd megbeszélték a további együttműködés lehetőségeit.

Támogató

bgalogouj

Partnereink

UIET logocstitharitmiertlogo80 veritas