A Gyergyói Területi Ifjúsági Tanács május 29-3O-án csapatépítő és kommunikációs képzési hétvégét tartott a Marosfői Ifjúsági házban. A két részes képzés első szakaszában alapvető kommunikációs képességeiket fejleszthették és együtt játszva egy igazi csapat kialakulását segítették elő.

A GYTIT ernyőszervezetként felvállalta azt a kedeményezést, amely a területileg hozzátartozó szervezetek alapvető kommunikációs és csapatkovácsoló igényeinek kielégítésére szolgál. A képzés első modulja elérte azon célját, hogy a szervezetek közti kommunikáció felélénküljön, a személyes ismeretségek megköttesenek.

 

A hétvége szakmaiságáért és moderálásáért a Pont két képzője volt a felelős, akik a saját játékos stílusukban vezettek kiscsoportos tevékenységeket, majd a résztvevők közös igényét figyelembe véve,  nagycsoportosat is. A helyszín tökéletesen megfelelt a képzésnek, egybenyíló terei és elzárható kisebb terei mind ki voltak használva a képzés során. A két képző,  Zsuzsa és Dóra a hétvégét egy mondatban tudná leginkább sűríteni: “Kis lépés az emberiségnek, nagy lépés a GYTIT-nek.”

Támogató

bgalogouj

Partnereink

UIET logocstitharitmiertlogo80 veritas