A GYTIT (Gyergyó Terület Ifjúsági Tanácsa) csapatépítő és kommunikációs képzést szervez olyan gyergyói fiatalok számára, akik fejleszteni akarják kommunikációs, illetve szociális készségeiket.

 

A képzés célja, hogy elősegítse az aktív, közösségi munkákban érdekelt és hasonló gondolkodású fiatalok egymásra találását, illetve keretet teremtsen lehetséges jövőbeni hálózatok kialakulására, és fejlessze az érdeklődő fiatalok kommunikációs és szociális készségeit.

 

Időpont és helyszín:

A program két hétvégés, az első hétvégére 2010. május 29-30-án kerül sor Marosfőn a Hargita Megyei Ifjúsági Hatóság villájában Aczél Erika Dóra és László Zsuzsa trénerek vezetésével. A második hétvége valószínűleg június-júliusban lesz megtartva Szőcs Edit és Veres Tímea trénerekkel. A pontos időpontot az első találkozó alkalmával egyeztetjük.

A képzés során megszerezhető ismeretek, kompetenciák:

A képzés végére a résztvevők továbbfejleszthető önismereti, kommunikációs készséggel, ismeretekkel és gyakorlattal rendelkeznek, képesek lesznek másokkal együttműködni és csapatban dolgozni.

A képzés struktúrája:

Az első hétvégén ismerkedési, csapatépítő és kommunikációs játékokra és gyakorlatokra kerül sor, melyeken keresztül a résztvevőknek lehetőségük nyílik a többiek alapszintű megismerésére, nagy körben és kiscsoportokban a kommunikáció fejlesztésére, illetve a csoportokban való munka fejlesztésére és a bizalom kialakítására.

 

A második hétvége célja a kommunikáció témakörébe tartozó alapfogalmak megismerése, kommunikációs készségek fejlesztése kommunikációs és önismereti feladatokon, csoportgyakorlatokon keresztül, a csoport, a csoportszerepek olyan belső kommunikációs eszközök elsajátítása, melyeket rendezvényszervezés során lehet hasznosítani.

Kiknek szól a képzés?

Jelentkezhet bármely olyan Gyergyó-medencei fiatal, aki GYTIT tagszervezet tagjaként aktívan részt vesz a közössége életében, vagy egyszerűen csak egy kis változatosságot keres a hétköznapjaiban és úgy érzi, hogy szívesen fejlesztené kommunikációs készségeit és be szeretne kerülni egy jó csapatba.

Jelentkezési határidő: 2010. május 24. Jelentkezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kell. Jelentkezéskor csatolni kell egy magyar vagy angol nyelvű önéletrajzot, illetve a trénerek által összeállított kérdőívet kitöltve.

Bővebb információkat a 0740-072639 telefonszámon Magyari Leventénél lehet igényelni!

"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." (Platón)

Támogató

bgalogouj

Partnereink

UIET logocstitharitmiertlogo80 veritas