Kedves fiatalok!


Az Európai Önkéntes Szolgálat az Európai Bizottság egy olyan fiataloknak (18-30) szóló programja, melynek keretében fiatalok élettapasztalatokat szerezhetnek egy másik országban, olyan munkában amit szívesen végeznek s mindezért ellátást, zsebpénzt kapnak, nyelvoktatásban részesülnek.
Gyergyószentmiklóson az EGYIK (Egyesület a Gyergyói Ifjúsági Központért) egyesület rendelkezik önkéntesek küldéséhez szükséges akkreditációval. Jelen pillanatban is 5 önkéntesünk van külföldön (4-en Magyarországon, 1 lány pedig Németországban) további 9 fiatal már befejezte az önkénteskedést ennek a programnak a keretében.
Kaposvárra, a Compass Egyesülethez, keresünk több önkéntest is júliusi kezdéssel, 1 éves időtartamra. Jelentkezhetnek 18-30 év közötti lányok, fiúk, barátok, barátnők, párok, Erdély bármilyen részéből.(ha még nem vettek részt korábban EVS-en) A jelentkezőknek legalább alapszinten kell beszélnie angolul.
A részletes leírást megtaláljátok honlapunkon az aktuális külföldi projektek listáján: http://www.ifikozpont.ro/onkentesseg/aktualis-kulfoldi-projektek.html

illetve minket is faggathatok szívesen állunk rendelkezésetekre!!!!
Dániel Botond, EGYIK elnök,
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 0740-053604


Ambrus Rita, EGYIK önkénteskoordinátor,
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 0745-029107


Kedvcsinálónak olvassátok önkénteseink eddigi beszámolóit, vagy nézegessetek képeket a Képtárban:
http://ifikozpont.ro/onkentesseg/onkenteseink-naploi.html
http://ifikozpont.ro/keptar.html

Támogató

bgalogouj

Partnereink

UIET logocstitharitmiertlogo80 veritas